Nøyaktig egnet for ethvert ballettstudio

En sammenhengende ballettstang som strekker seg sømløst fra en vegg til en annen, gir ethvert ballettstudio et profesjonelt preg. Ballettstenger fra FitnessSpiegel er ikke bare tilgjengelig i standardstørrelser på 1 m, 1,5 m eller 2 m lengde. De kan også leveres i hvilken som helst ønsket lengde for å muliggjøre nøyaktig tilpasning til lokalene.

Ballettstenger som er over 2 m lange settes sammen av flere segmenter. Forbindelsen skjer gjennom en presis stålhylse. Alternativt kan skjøten også være i området av en veggfeste med lukket stangholder, noe som gjør forbindelsen usynlig og gir et estetisk spesielt høykvalitets helhetsinntrykk.

Utvalgte ballettstenger av edeltre

En ballettstang skal ikke bare se edel ut. Den skal også føles bra og fungere feilfritt i mange år. Spesielt utvalgte edeltre har vist seg å være det beste materialet. De tilbyr ikke bare en utmerket haptikk, men også de nødvendige fysiske egenskapene.

Hos FitnessSpiegel har du valget mellom en ballettstang av bøk, ask eller eik. Disse innenlandske treslagene utmerker seg ved sin spesielt høye bruddfasthet og gir dermed maksimal sikkerhet. I tillegg tilbyr de den nødvendige elastisiteten for å kunne reagere fleksibelt på høyt trykk og strekkbelastninger.

I tillegg kommer en behagelig følelse, for alle tre treslagene har en jevn åreringstruktur og porøsitet som bare føles bra. I tillegg er ballettstengene fri for kvister, sprekker og andre mangler. De er behandlet med en perfekt finish og ellers bevisst ubehandlet for å bevare den naturlige følelsen av grepet varig.

Veggfeste for en eller to ballettstenger

En pålitelig funksjon av en ballettstang er avhengig av en solid forankring til veggen. FitnessSpiegel leverer et omfattende system av veggfester som imøtekommer ulike preferanser. Ballettstengene kombinerer sofistikert estetikk med perfekt funksjonalitet.

Veggfestene er tilgjengelige i dobbel og enkelt utførelse. De er også tilgjengelige med en åpen ovenfra eller en rundt lukket festeanordning for ballettstangen. Nødvendig monteringsmateriale følger med og tillater en solid forankring i en tilstrekkelig bærende vegg.

Solid konstruksjon for maksimal sikkerhet

Alle FitnessSpiegel ballettstang-veggfester er laget av høyfast rustfritt stål. De enkelte komponentene er sømløst sveiset sammen og danner dermed en varig bruddfast struktur som tåler høye og langvarige belastninger. Dette sikrer maksimal funksjonalitet og den nødvendige sikkerheten fra grunnen av.

Design for ulike krav

Ballettstang-veggfestene fra FitnessSpiegel er ikke bare tilgjengelige i to designvarianter. De er også tilgjengelige med forskjellige overflater. Passer til designet av ballettstudioet og tilpasset individuelle preferanser og krav.

Standard er en overflate av matt børstet rustfritt stål. Den har vist seg å være svært lett å vedlikeholde og motstandsdyktig, og har en tidløst moderne utseende. I tillegg er det en utførelse med høykvalitets pulverlakk. Den er tilgjengelig i alle RAL-farger og kan dermed tilpasses til en individuell fargeplan.