Stort speilområde bestående av flere elementer

Speilveggene fra FitnessSpiegel består av flere speilelementer som enkelt monteres ved siden av hverandre og gir en nesten sømløs speilflate. I tillegg til standardstørrelser er det også mulig å få individuelt tilpassede speilelementer, slik at veggen nøyaktig kan tilpasses bredden på den eksisterende veggen.

Sikkerhet i henhold til relevante standarder

Med speilveggene fra FitnessSpiegel er du alltid på den sikre siden. De oppfyller de relevante sikkerhetsforskriftene og kan derfor brukes i offentlig tilgjengelige rom. For å unngå skader er speilglasset limt fullstendig på en massiv treplate og er i tillegg utstyrt med en splittersikker folie.

Fastmonterte fitnessspeil

Speilveggen fra FitnessSpiegel for treningssentre har, som alle fastmonterte speil, en høyde på 2 m og er modulært oppbygd. De enkelte speilflatene settes nesten sømløst sammen og gir dermed en sammenhengende speilflate som gir optimal selvkontroll, spesielt under gruppeøvelser. En omkretsende trelist sørger for en ren avslutning og et generelt verdig utseende.

Ballettspeil med og uten ballettstang

De veggmonterte ballettspeilene fra FitnessSpiegel er den perfekte løsningen for ethvert krevende ballettstudio. De kan leveres valgfritt med eller uten integrert ballettstang. Også her sørger en omkretsende trelist for et harmonisk utseende, mens sømløst sammenføyde speilelementer gir en sammenhengende speilflate. Både ballettstangen og speilflaten kan tilpasses nøyaktig til veggen.

Nøyaktig tilpasset terapispeil

Egentlig bør ethvert fysioterapipraksis ha en speilvegg. Dette gjør at pasientene kan se seg selv og oppleve sin egen terapifremgang fra sitt eget perspektiv. FitnessSpiegel terapispeil er en spesialtilpasset løsning for praksisdrift. Det er modulært oppbygd og kan tilpasses nøyaktig til enhver vegg gjennom individuelt tilpassede speilelementer.

Mobil danse- og ballettspeil

Det mobile danse- og ballettspeilet fra FitnessSpiegel er det ideelle alternativet for danse- og ballettundervisning i et flerbruksrom. Det har fire hjul og kan derfor enkelt flyttes av kun en person til ønsket sted. Ved å kombinere flere speil kan også en komplett speilvegg realiseres. I spesielt store rom, som for eksempel en gymsal, kan det mobile danse- og ballettspeilet også brukes som romdeler.

Mobil fitnessspeil

Det mobile fitnessspeilet fra FitnessSpiegel er ideelt for idrettsforeninger som bruker en flerbruksal der et permanent installert speil ikke er hensiktsmessig. Speilet er montert på hjul og kan derfor enkelt flyttes til ønsket sted. I tillegg kan flere speil kombineres for å realisere en komplett speilvegg eller en romdeler.