Vår bedrift har eksistert siden 1993 og har siden 2014 vært en anerkjent produsent av treningspeil og ballettstenger.
Med lang erfaring innen møbelbransjen har vi brukt vår ekspertise til å utvikle innovative og høykvalitetsprodukter for treningssektoren.
Våre treningspeil og ballettstenger blir verdsatt av treningssentre, ballettskoler og enkeltpersoner over hele verden.

Våre treningspeil kjennetegnes av høy kvalitet og presise refleksjonsegenskaper. De gir den perfekte muligheten til å sjekke riktig holdning og bevegelser under trening.
Gjennom vår spesielle beleggsteknologi er våre speil holdbare, ripebestandige og gir en klar refleksjon som gir de beste forholdene for yoga, dans og trening.

Våre ballettstenger er profesjonelle, stabile og pålitelige. De er tilgjengelige i ulike lengder og varianter og tilpasses individuelle behov for trenere, dansere og studenter.
Våre ballettstenger er laget av høykvalitetsmaterialer og gir både trygg og komfortabel støtte under trening.

Som bedrift legger vi stor vekt på kundetilfredshet. Vårt dedikerte team er tilgjengelig for å svare på spørsmål og tilby skreddersydde løsninger.
Vi er stolte over å tilby produkter av høy kvalitet som møter kundenes krav. Med vår lang erfaring og fokus på kvalitet er vi en pålitelig partner for trening- og danseentusiaster over hele verden.

Besøk vår nettbutikk for å oppdage vårt utvalg av treningspeil og ballettstenger. Vi er sikre på at du vil finne de perfekte produktene for dine treningsbehov.