Mobil speilvegg

5.0/5Kunde anmeldelser (1)
artikkelnummer: MS1
9094.20 kr Pris for 1 stk.
Pris inkludert MVA
leveringstid: 2-4 uker

Beskrivelse (ID: 26)
Kunde anmeldelser (1)
Spør et spørsmål
FAQ

Bevegelig Fitnessspeil - Bredde 100 cm


For effektiv trening er det viktig å kunne kontrollere holdning og bevegelsesmønstre til enhver tid. Mange treningssentre eller idrettsklubber bruker imidlertid flerbruksrom som vanligvis ikke har en helt speilbelagt vegg. Her er denne bevegelige fitnessspeilet akkurat den rette løsningen: Det gir nødvendig mobilitet for variert rombruk og kan enkelt plasseres hvor som helst i rommet. Selv de som har sitt eget private treningsrom, vil sette pris på dette kompakte speilet.


Speilet har en bredde på 100 cm og en høyde på 172 cm. Det 4 mm tykke speilglasset er festet til en bærerplate. Det er utstyrt med en spesiell sikkerhetsfolie som gir ekstra beskyttelse under transport og bruk av speilet.


Dette svært allsidige fitnessspeilet har en solid stålramme som bærende base. Konstruksjonen er ekstremt stabil og vridningsstiv. To store støtteføtter som stikker langt fremover og bakover, samt to bakre avstivninger, gir en stabil plassering.


Hvis flere speil plasseres ved siden av hverandre, kan en sammenhengende speilvegg bygges. Den kan brukes langs en vegg eller som en romdeler i spesielt store rom. På denne måten kan ethvert flerbruksrom og selv ethvert treningsstudio gjøres om til et fullverdig ballettstudio med få enkle grep og minimal innsats.


De fire lettrullende svinghjulene gjør det enkelt å flytte speilet med bare én person. I tillegg sørger integrerte bremser for at speilet forblir i ønsket posisjon.


Funksjoner

-Speilstørrelse 99 x 172 cm
-Totalmål (B/H/D): 100 x 190 x 80 cm
-Stående plassering uten forankring
-Solid sveiset stålkonstruksjon
-80 cm brede støtteføtter
-Sikker plassering med bakre avstivninger
-Lettrullende svinghjul med bremse
-Vekt: ca. 60 kg

    Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: