Kjørbar speilvegg 200 cm x 190 cm x 80 cm

4.9/5Kunde anmeldelser (7)
artikkelnummer: MS2
15856.20 kr Pris for 1 stk.
Pris inkludert MVA
leveringstid: 2-4 uker

Beskrivelse (ID: 25)
Kunde anmeldelser (7)
Spør et spørsmål
FAQ

Bevegelig danse- og ballettspeil - Bredde 200 cm


Ved danse- og ballettundervisning er et speil nesten uunnværlig for å kunne kontrollere seg selv og forbedre bevegelsene. I mange treningsstudioer, klubber eller skoler er det imidlertid ikke et rom med en helt speilfri vegg tilgjengelig. Dette bevegelige speilet er akkurat den rette alternativet. Det er klart til bruk på et øyeblikk og kan plasseres hvor som helst i rommet. Det er også en ideell løsning for privat trening i ditt eget treningsrom eller festlokale.


Speilet har en 199 cm bred og 160 cm høy speilflate. Speilglasset er limt på en stabil bærerplate. Det er 4 mm tykt og har en spesiell splintsikkerhetsfilm. Dette gir en høy grad av sikkerhet både under transport og bruk av speilet.


En solid stålramme gjør danse- og ballettspeilet ekstremt stabilt og stivt. I tillegg til de langt frem- og bakover kragende føttene, sørger to bakre støtter for en stabil posisjon for speilet.


Hvis du ønsker en sammenhengende speilvegg, kan flere speil plasseres ved siden av hverandre. I spesielt store rom kan speilet også brukes som en fleksibel romdeler. Dette gjør at hvert multifunksjonsrom og hver gymsal kan bli et fullverdig ballett- eller dansestudio med noen få enkle grep.


Fire lettrullende svingbare hjul gjør det enkelt å plassere speilet av kun en person. Når det er i posisjon, sørger en integrert brems for en stabil stand.


Funksjoner

-Speilstørrelse: 199 x 160 cm
-Totalmål (B/H/D): 200 x 190 x 80 cm
-Frittstående plassering uten forankring
-Solid sveiset stålkonstruksjon
-80 cm brede føtter
-Stabil posisjon med bakre støtte
-Lettrullende svingbare hjul med bremse
-Vekt: ca. 100 kg

    Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: