Fordelene med mobile ballettstenger

Friskstående og mobile ballettstenger er svært fleksible. Takket være de spesielt konstruerte fotene har de høy stabilitet uten å måtte monteres på vegg eller i gulvet.


I stedet kan de settes opp fritt i rommet. Etter treningen kan de mobile ballettstengene enkelt lagres igjen. Det krever bare to personer som kan bære konstruksjonen.

Også med friskstående ballettstenger bruker vi materialer av høyeste kvalitet

Ingenting egner seg bedre for produksjon av friskstående ballettstenger enn tre. Det naturlige materialet har flere fordeler:

Det føles behagelig og gir optimalt grep. I tillegg gjør det ballettstangen ekstremt slitesterk og samtidig elastisk nok til å tåle trykk og strekk over tid.


De mobile ballettstengene fra FitnessSpiegel er derfor utstyrt med en stang laget av hjemlig bøk- eller eiketre. Disse treslagene har en veldig jevn årring og har liten tendens til å sprekke. Dette gjør dem til det ideelle materialet for friskstående ballettstenger.

Friskstående ballettstenger: robust stabilitet

Ballettstengene av tre står på en solid og solid sveiset stålkonstruksjon. Spesielle fotelementer gjør dem svært stabile. Skråstilte støtter tar opp de dynamiske kreftene som oppstår under dansetrening, uten at det oppstår uønskede vibrasjoner.

Ballettstangen kan plasseres fritt i rommet og tar bare opp plass når den trengs for øvelsene. For større grupper kan flere ballettstenger også plasseres ved siden av hverandre. En annen fordel: fordi ballettstengene er friskstående, kan de brukes fra begge sider.


Hos FitnessSpiegel finner du også mobile ballettspeil, som kan suppleres perfekt med ballettstengene.

Høydejusterbar ballettstang

Spesielt praktisk er den friskstående ballettstangen, hvis høyde kan justeres fleksibelt. Stangen kan dermed enkelt brukes av personer av forskjellige størrelser.


Ved å justere høyden til danseren kan dette modellen brukes godt til undervisning. Denne ballettstangen mister ikke stabilitet på grunn av dette. At du kan justere den høydejusterbare ballettstangen til dine kroppsmål, gir deg en profesjonell danseopplevelse.

Mobile og friskstående ballettstenger fra FitnessSpiegel

I vår nettbutikk finner du friskstående ballettstenger fra vår egen produksjon. Vi bruker bare materialer av høy kvalitet som garanterer høy stabilitet.


De brukte treene er ikke bare ekstremt slitesterke, men gir også et elegant utseende. De friskstående ballettstengene kan imidlertid tilpasses ytterligere visuelt: stålelementene kan også bestilles i hvilken som helst RAL-farge etter ønske.

Velg mellom forskjellige lengder på stangen, avhengig av dine behov og plassmuligheter.


Vi gir deg gjerne grundig råd om oppsettet av danseområdet ditt. Kanskje er du også på jakt etter et passende fitnessspeil i tillegg til den mobile ballettstangen. Sammen finner vi sikkert modeller som oppfyller dine individuelle behov - ta gjerne kontakt med oss.